Tom Waes geeft goede raad aan zijn dochters: “dit is niet de juiste moment”

0
Tom Waes geeft goede raad aan zijn dochters: “dit is niet de juiste moment”
Foto: Photo News

Tom Waes zag hoe zijn dochter Isah haar diploma marketing op zak stak en ook Lisa, de dochter van Mieke, is pas afgestudeerd in media en entertainment. “Ik heb hen overtuigd om nog een jaar bij te studeren, want laten we eerlijk zijn, er is geen slechtere periode om te gaan solliciteren,” klinkt het bij Tom Waes in Dag Allemaal. Isah volgt ondertussen een master in advertising en Lisa een master in digital media. En zo kunnen ze het moment waarop ze de arbeidsmarkt betreden nog een tijdje uitstellen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Vorig artikel Laura Tesoro door het dolle heen
Volgend artikel Laura Lieckens treurt om overleden mama
Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Geen posts om weer te geven