Herman Brusselmans opvallend mild op televisie: “de scherpte is er een beetje af”

0
Herman Brusselmans opvallend mild op televisie: “de scherpte is er een beetje af”
Foto: Photo News

Herman Brusselmans lijkt met de jaren milder te worden op televisie. Minder dan vroeger lijkt hij van begin tot eind de volledige aandacht op te eisen. Toch ontkent de schrijver dat hij zich minder scherp uit…

“Ik word zeker niet milder. Misschien ligt het aan de montage, omdat tv-makers niet meer zover durven te gaan,” klinkt het bij Herman Brusselmans in Dag Allemaal. “Of misschien is er toch wel een beetje scherpte af, ja,” geeft de auteur schoorvoetend toe.

“Dat komt door een aantal dingen,” meent de 63-jarige schrijver. “Ten eerste mijn leeftijd: in alle panelshows waarin ik zit, ben ik de oudste. Ik doe dat nog wel graag, maar soms denk ik: ‘Ik ben 63, hoelang moet ik dit nog zitten doen?’ Een tweede oorzaak is dat ik mij al een hele tijd niet oké voel.”

Herman Brusselmans geeft toe dat hij moeite heeft om zich te ontspannen de laatste maanden. “Ik zit echt niet lekker in mijn vel, maar daar is geen aanwijsbare oorzaak voor. Er zit iets in mijn geest dat mij in een verkrampte toestand brengt, en het meest verontrustende is dat ik niet weet wat het is,” aldus Herman Brusselmans in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven