Magali van De Planckaerts maakt zich grote zorgen om haar zoon Devon

0
Magali van De Planckaerts maakt zich grote zorgen om haar zoon Devon
Foto: VRT

Stapt na Eddy Planckaert en Francesco Planckaert nu ook Devon Planckaert in het wielerpeloton. De veertienjarige kleinzoon van Eddy Planckaert droomt er alvast van om profrenner te worden. Devon klinkt vastberaden om carrière te maken in het peloton. “Geen idee wat mijn kansen zijn, maar bergop win ik wel altijd,” lezen we in Dag Allemaal.

Druk vanuit de familie is er alvast niet. “Hij kwam op het idee via een schoolkameraad die koerst,” verduidelijkt papa Francesco die zelf ook een carrière als wielrenner achter de rug heeft – zij het minder succesvol dan vader Eddy.

“Van mij moet hij niet, er zijn genoeg dingen in het leven die je gelukkig kunnen maken. Maar als hij wil koersen, zal ik hem volledig steunen,” aldus Francesco Planckaert die toegeeft dat Magali minder enthousiast is over de wielerdroom van haar zoon. “Zij maakt zich nu al zorgen over zijn eerste valpartij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven