Helmut Lotti onthult zijn grootste flop: “muzikaal gepuber”

0
Helmut Lotti onthult zijn grootste flop: “muzikaal gepuber”
Foto: Photo News

Helmut Lotti bracht in 2013 de kleinkunstplaat ”Mijn hart & mijn lijf uit” en dat was commercieel een enorme flop. “Ik heb even de arrogantie gehad om mijn zangcarrière volledig zelf te bepalen,” vertelt de zanger in Story. Terwijl hij normaal altijd luistert naar de goede raad van zijn manager.

“Arrogantie wil ik het zelfs niet noemen, liever kunstzinnigheid. Dat album wou ik écht uitbrengen. Ik dacht: ik ga eens zot doen en iets totaal anders doen, dan heb ik meer speelruimte. Maar dat was niet zo. Commercieel gezien heb ik het volledig verkeerd aangepakt,” geeft Helmut Lotti toe. “Ik was precies muzikaal aan het puberen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven