Voorspelling: tranen bij come-back van Marco Borsato

0
Voorspelling: tranen bij come-back van Marco Borsato
Foto: Nick De Maeyer

Hij is het nog niet meteen van plan, maar bij een mogelijke come-back van Marco Borsato voorspellen wij dat de zanger meermaals in tranen zal uitbarsten.

De dames en heren journalisten mogen zich bij een mogelijke terugkeer van Marco Borsato wellicht opnieuw verwachten aan een rondje zielig doen. Toen het bedrijf van Marco Borsato in 2009 failliet ging, was dat een zware klap voor de Nederlandse zanger. Maar wat nadien volgde was ongezien. Tijdens meerdere persmomenten deed Marco zielig, hij had gefaald met zijn ondernemingen en hij had héél diep gezeten. Je zou er haast medelijden van krijgen.

Tijdens de voorstelling van zijn album ‘Duizend Spiegels’ in 2013 deed Marco Barsato nogmaals zijn verhaal uit de doeken, het was toen al duidelijk dat zijn faillissement een onverwerkt verhaal was. De kans is dan ook groot dat als Marco Borsato er ooit klaar voor is, hij opnieuw emotioneel zal worden tijdens de persmomenten. Zet die doos tissues maar klaar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven