Niels Destadsbader laat zich niet door Corona stoppen en gaat weer optreden

0
Niels Destadsbader laat zich niet door Corona stoppen en gaat weer optreden
Foto: Photo News

De muzieksector werd hard getroffen door de coronacrisis, dat is niet nieuw. Ook Niels Destadsbader ligt er wakker van. Maar in de talkshow Vandaag bracht hij goed nieuws! Niels: “We zijn nu met ons team een heel plan aan het uitdenken zodat we toch heel snel een paar keer kunnen optreden. Volgens de maatregelen, maar toch heel plezant!”

Op zaterdag 14 en zondag 15 november verwelkomt Niels Destadsbader zo’n 1.200 fans per dag in het stadion. De locatie is perfect: buiten en toch overdekt, met meer dan voldoende ruimte om afstand te kunnen bewaren. De veiligheid van het publiek blijft uiteraard de allergrootste prioriteit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven