Tristan teleurgesteld in kandidaten: “ze wisten toch dat ze aan een tv-programma meededen?”

0
Tristan teleurgesteld in kandidaten: “ze wisten toch dat ze aan een tv-programma meededen?”
Foto: DPG Media

Tristan geeft in Dag Allemaal toe dat hij teleurgesteld was in de kandidaten van Boer Zkt Vrouw. Tijdens het ontbijt viel er een ongemakkelijke stilte waarbij je een speld kon horen vallen. Wat liep er mis?

“Dat vond ik echt niet fijn,” geeft Tristan toe in Dag Allemaal. Kijk, ook als de camera draait, blijf ik mezelf: babbelen, zot doen… En die jongens klapten alle vijf dicht! Niet leuk hoor, het waren precies vijf communicantjes op een rij. Een beetje vreemd, ze wisten toch op voorhand dat ze zouden meedoen aan ’n tv-programma?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven