Gers Pardoel blijft erbij: “mensen die je liefhebt mag je toch knuffelen?”

0
Gers Pardoel blijft erbij: “mensen die je liefhebt mag je toch knuffelen?”
Foto: PhotoNews

Gers Pardoel zorgde voor ophef door op te roepen de coronamaatregelen niet meer te volgen. “Och, ik had het wat genuanceerder kunnen brengen, daarom heb ik die tweets ook verwijderd,” vertelt de zanger in Dag Allemaal.

“Mijn intentie is nooit slecht,” meent Gers. “Natuurlijk geef je niet zomaar iedereen op straat een hand, maar de mensen die je liefhebt, mag je toch knuffelen? Degenen die daar het hardst over vallen zijn de grootste hypocrieten en zondigen in het geniep zelf tegen die regels. Daar ben ik klaar mee,” spreekt Gers Pardoel klare taal.

“Als je niet mag leven, ben je volgens mij al dood,” vertelt de zanger in het weekblad. “Ik vind het heel erg dat mensen ziek worden en doodgaan. Alleen: ik ben een realist, mensen worden ziek en gaan dood, dat is de harde waarheid van het leve. Och, voor mij mag het normale leven snel weer beginnen,” besluit Gers Pardoel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven