Thuis-actrice in tranen na relatie met Mathias Vergels: “ik voelde me een indringer”

0
Thuis-actrice in tranen na relatie met Mathias Vergels: “ik voelde me een indringer”
Foto: VRT

Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck kregen het zwaar te verduren toen hun relatie uitlekte. Mathias had immers nog maar net een echtscheiding met de mama van zijn zoontje Emile achter de rug toen uitlekte dat het Thuis-koppel ook in het échte leven samen was. En Lynn Van den Broeck geeft toe dat ze daarmee geworsteld heeft…

“Ik ben nu pas bij Mathias ingetrokken, want in het begin kwam ik hier niet graag. Ik voelde me een indringer,” geeft Lynn toe in Dag Allemaal. De actrice vreesde dat iedereen haar altijd zou zien als ‘de vrouw die er tussenkwam’. Maar uiteindelijk leidde dat opkroppen van gevoelens tot een crash…

“Ik wilde ook niet te koop lopen met mijn geluk tot ik ben… gecrasht. Ik ben kéihard in tranen uitgebarsten, heb m’n zorgen eruit geweend. Sindsdien voel ik me beter,” geeft Lynn Van den Broeck toe in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven