De verrassende reden waarom Madonna samenwerking met David Guetta weigerde

0
De verrassende reden waarom Madonna samenwerking met David Guetta weigerde
Foto: Photo News

Toen DJ David Guetta een Grammy Award won voor zijn remix van Madonna’s single ‘Revolver’ nam de Queen of Pop contact op met Guetta om een verdere samenwerking te bespreken. Madonna zou Guetta gepolst hebben om haar volgende album te produceren. Maar om een héél vreemde reden verbrak Madonna het contact met Guetta…

David Guetta vertelt in een interview met McFly et Carlito dat Madonna hem tijdens een lunch over het produceren van haar album sprak. Maar plotseling vroeg Madonna naar het sterrenbeeld van Guetta. Toen deze antwoordde dat hij een schorpioen was, stokte het gesprek plotseling. “Het spijt me. We kunnen niet samenwerken. Leuk je te leren kennen, tot ziens,” nam Madonna afscheid van Guetta die verbaasd achterbleef.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven