Liefde voor Muziek niet in de Ardennen maar wel hier

0
Liefde voor Muziek niet in de Ardennen maar wel hier
Foto: Photo News

Vorige week schreef Het Laatste Nieuws dat ‘Liefde Voor Muziek’ in de Ardennen opgenomen zou worden, maar dat klopt niet. De krant ging volgens VTM in de fout. Niet de Ardennen, niet Spanje, niet Frankrijk, ook niet aan de Nederlandse kust, maar wel in ons eigen land.

Volledig coronaproof zullen Geike Arnaert, Emma Bale, Bert Ostyn van Absynthe Minded, Ronny Mosuse, Tourist LeMC, Cleymans & Van Geel en Willy Sommers binnenkort de liedjes hun collega’s voor die andere collega’s mogen brengen.

De uitzending van het nieuwe seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ is voorzien voor de lente van 2021.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven