Danira Boukhriss diep gekwetst: “ze vonden het hatelijk dat ik daar zoveel mee bezig was”

0
Danira Boukhriss diep gekwetst: “ze vonden het hatelijk dat ik daar zoveel mee bezig was”
Foto: Photo News

Danira Boukhriss vertelde in Dag Allemaal openhartig over de Black Lives Matter-beweging die haar na aan het hart ligt. Toch kreeg ze ook veel negatieve reacties op haar betrokkenheid…

“Deze zomer nog voelden sommigen zich persoonlijk aangevallen omdat ik op Instagram berichten had geplaatst over Black Lives Matter. Ze vonden het hatelijk dat ik daar zoveel mee bezig ben. Dat raakt me,” geeft Danira Boukhriss toe in Dag Allemaal.

“Ik vond het jammer te lezen dat ze de kwestie beu zijn, terwijl er mensen zijn die dagelijks met racisme te maken krijgen. Ik probeer dan telkens in gesprek te gaan met hen en vaak helpt dat,” onthult de 30-jarige presentatrice in het weekblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven