Makers van Familie hakken knoop door: ‘dit gaat er met de baby van Hanne gebeuren’

0
Makers van Familie hakken knoop door: ‘dit gaat er met de baby van Hanne gebeuren’
Foto: VTM

De fans van ‘Familie’ zijn al maanden aan het aftellen naar het ogenblik dat de politie Hanne uit de woning van de ouders van haar ontvoerder Tony kan bevrijden. Of weet Hanne na poging 17 dan toch eens te ontsnappen?

Feit is dat de makers van ‘Familie’ op zoek zijn naar een nieuwe baby voor de soap. De opnames gaan binnen een drietal weken door in ‘Lint’ en de baby die zij momenteel zoeken moet dan drie maanden zijn. De timing klopt volledig: de baby-figurant zal de nieuwe Gaston worden.

Dat betekent dus dat Gaston de eerstvolgende maanden nog regelmatig in beeld zal komen. Al dan niet in de armen van Hanne en Quinten. Of is Tony weer iets van plan met de kleine Gaston?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven