Born Crain breekt met ‘Eveline’

0
Born Crain breekt met ‘Eveline’
Foto: DPG Media

Joe-presentator Born Crain is één van de vele bv’s die door ene zekere ‘Eveline’ werd gecontacteerd. Toen wist Born Crain nog niet dat hij samen met tal van andere bekende Vlamingen het slachtoffer zou worden van een gewiekst iemand die erop uit was om beelden van de presentator vast te krijgen.

“Eerlijk, ik was gecharmeerd toen ze contact met mij zocht”, reageert Born Crain in Dag Allemaal. “Hoe zou je zelf zijn? Bovendien waren haar berichtjes, geschreven in het Nederlands, grappig en intelligent verwoord. De eerste drie of vier heb ik beantwoord. Dat had wel iets spannends”, geeft Born Crain in Dag Allemaal toe.

Klein detail: Born Crain, acht jaar gelukkig getrouwd met Lotje en ondertussen zwanger van hun derde kindje.

Born Crain liep echter niet in de val van ‘Eveline’ en dat heeft hij te danken aan het feit dat hij zich niet liet verblinden door de beelden die hij zelf te zien kreeg. De alarmbel ging op tijd af bij Born Crain. Hij vertelde het voorval trouwens aan zijn vrouw Lotje en die kon er eens goed mee lachen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven