Dina Tersago bewondert Sean Dhondt

0
Dina Tersago bewondert Sean Dhondt
Foto: PhotoNews

Of Dina Tersago de naaktbeelden van Sean Dhondt effectief gezien heeft, dat weten we niet. Maar de kans is wel groot dat zij de berichten via haar sociale media ontvangen heeft. In Dag Allemaal spreekt Dina Tersago in ieder geval haar steun uit. De presentatrice kiest daarbij geen partij. “Ik ken ze allebei een beetje en ik kan me voorstellen dat hun privéleven nu één grote puinhoop is”, reageert Dina Tersago. “Ik apprecieer hen allebei enorm als mens. Dit is iets wat ze zelf moeten uitzoeken, maar ik wou hen toch een hart onder de riem steken en zeggen van ‘Kom, probeer hier sterk in te blijven staan en samen uit te zoeken hoe je verder kunt gaan’.”

“Ik vind het heel moedig van Sean dat hij zich tot Allison heeft gericht. Ik zag dat er heel veel negatieve reacties op kwamen, maar Sean is bereid om die te incasseren om Allison uit de wind te zetten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Vorig artikel Heuglijke dag voor Dorien Reynaert
Volgend artikel Ella Leyers: “ik ben een loser”
Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Geen posts om weer te geven