Pascale Naessens: “ik kijk niet naar kookprogramma’s”

0
Pascale Naessens: “ik kijk niet naar kookprogramma’s”
Foto: DPG Media

Pascale Naessens onthult dat ze doelbewust niet naar kookprogramma’s op televisie kijkt wanneer ze zelf een kookboek aan het voorbereiden of samenstellen is. “Kwestie van mezelf niet te laten beïnvloeden,” verduidelijkt Pascale Naessens in Primo. “Ook kookboeken zijn taboe, omdat je je daar anders onbewust toch door laat leiden.”

Sowieso kijkt de echtgenote van Paul Jambers weinig televisie en een favoriete televisiekok heeft ze dan ook niet echt. Al heeft ze wel veel respect voor chefs die een kookprogramma maken: “Want er komt veel meer bij kijken, het is hard werken en het is niet meteen de meest creatieve uitdaging. Zeker bij een dagelijks kookprogramma. Ik sta thuis al genoeg in de keuken…” verduidelijkt Pascale Naessens in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven