Roel Vanderstukken doet emotionele oproep: “denk na over de zware gevolgen”

0
Roel Vanderstukken doet emotionele oproep: “denk na over de zware gevolgen”
Foto: Photo News

Roel Vanderstukken en Stan Van Samang zijn beste vrienden. Zo braken beide acteurs door als zanger tijdens Steracteur Sterartiest. Vanderstukken wil zijn vriend dan ook een hart onder de riem teken nu Van Samang een moeilijke periode beleeft omwille van de gelekte naaktfoto’s.

“Ik heb natuurlijk al in persoon m’n steun betuigd aan hem”, vertelt Roel Vanderstukken in Dag Allemaal. “Maar daar ga ik het bij houden. Al wil ik uiteraard ook de oproep onderschrijven om na te denken over de zware gevolgen die het verspreiden van dergelijke privébeelden kan hebben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven