Laura Lieckens onder het mes?

0
Laura Lieckens onder het mes?
Foto: VTM

Het jaar 2020 was een rampjaar voor Laura Lieckens. Er was de scheiding van haar Blind Getrouwd-man Sonny en voor de rest leek de blondine een abonnement te hebben op de spoedafdeling van het ziekenhuis.

Laura moest vrijdag opnieuw naar het ziekenhuis en kreeg daar de uitslag van een MRI. En die uitslag was niet al te positief. Laura kreeg namelijk te horen dat haar sportjaar erop zit. “Patellapees is gescheurd. 2 weken niks doen, nieuwe mri en drie maanden niet sporten”, kreeg Laura Lieckens in het ziekenhuis te horen. En Laura wil zo graag sporten. Dat zit er dus nog niet in. Hopelijk voor Laura kan de Patellapees op zo herstellen en moet er geen operatieve ingreep gebeuren. In dat geval wacht haar namelijk nog een revalidatie die meerdere maanden duurt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven