Hanne uit Familie laat unieke kans om aan Tony te ontsnappen liggen: ‘Dit had zij moeten doen’

0
Hanne uit Familie laat unieke kans om aan Tony te ontsnappen liggen: ‘Dit had zij moeten doen’
Foto: VTM

Afgelopen week deed Hanne in ‘Familie’ een zoveelste poging om aan haar ontvoerder Tony te ontsnappen. Terwijl zij en Tony aan het winkelen waren, had Hanne heel wat kansen om alarm te slaan. Zij had een briefje geschreven waarop stond dat zij ontvoerd was en dat had zij moeten afgeven.

“Het was de uitgelezen kans om moord en brand te roepen. Wat ging hij doen? Keihard weglopen met dat kind op zijn borst ?”, schrijft iemand op Facebook. Die kijker acht de kans klein dat Tony was had kunnen doen. “En dan nog, er ging altijd iemand hem achterna lopen.”

De winkel bij elkaar gillen was één van de opties, dat beamen de fans van Familie op Facebook.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven