Stan Van Samang geeft toe: “ik ben hier niet het grootste slachtoffer van”

0
Stan Van Samang geeft toe: “ik ben hier niet het grootste slachtoffer van”
Foto: Photo News

Stan Van Samang kwam vanmorgen nog één laatste keer terug op de naaktfoto’s die van hem circuleren. Bij collega-slachtoffer Peter Van de Veire op MNM en op Qmusic vertelde de zanger dat hij in deze zaak niet het grootste slachtoffer is: “Mijn vriendin en kinderen zijn hier het grootste slachtoffer van. Maar alles is uitgepraat met de mensen die ik graag zie,” vertelt Stan Van Samang op de radio.

“Ik weet maar al te goed dat ik een grote fout gemaakt heb,” klinkt het openhartig bij Stan Van Samang. “Ik hoop dat dit de grootste fout uit m’n leven wordt. Maar ik heb ze gemaakt. En ik kan er nu niets meer aan veranderen, dat is gebeurd.”

Stan Van Samang wil nu vooral vooruit met zijn leven. “Laat mij nu maar vooral doen. Ik heb nu genoeg in de gazet gestaan voor de komende tien jaar,” aldus Stan die zich nu weer vooral wil focussen op zijn carrière als zanger en acteur.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven