Koen Wauters: “Je ziet die sterven, het is supertof”

0
Koen Wauters: “Je ziet die sterven, het is supertof”
Foto: VTM

Wat een uitspraak van Koen Wauters: iemand zien sterven supertof vinden, dat had jij wellicht niet van Koen Wauters verwacht. Maar gelukkig gaat het niet om de letterlijke betekenis van sterven.

Koen Wauters had het in Gazet Van Antwerpen over de kandidaten van ‘Snackmasters’ waarin bekende chefs minstens even bekende snacks proberen na te maken. Dat doen zij op basis van een ingrediëntenlijst. “Ze kennen al die ingrediënten wel, maar ze weten de juiste hoeveelheden niet. Bovendien hebben zij zaken als smaakvervangers niet zomaar liggen in hun keukenkasten. Het is voor hen dus echt een uitdaging. Je ziet die echt sterven. Het is supertof”, lacht Koen Wauters in Gazet Van Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven