Maartje Van Neygen: “mijn man is tevreden met mijn grotere borsten”

0
Maartje Van Neygen: “mijn man is tevreden met mijn grotere borsten”
Foto: Photo News

Maartje Van Neygen is zes maanden zwanger en in Story geeft Maartje toe dat haar echtgenoot heel tevreden is met haar groeiende borsten. Maar Senne is ook haar steun en toeverlaat. Ook voor Senne wordt het zijn eerste kindje en hij vindt het heel bijzonder om zijn zoon te voelen bewegen.

“Die reageert ook altijd heel fel op zijn stem, zeker als hij zijn hand op mijn buik legt. Elke avond praat Senne tegen mijn buik, zo lief,” onthult Maartje in Story.

Maartje geeft toe dat ze als koppel nog dichter naar elkaar zijn toe gegroeid tijdens de zwangerschap. Door de lockdown brachten ze meer tijd met elkaar door en dat was een zegen. “We hebben enorm genoten van de tijd die we eindelijk samen konden doorbrengen,” klinkt het bij de dochter van Sanne en Erik Van Neygen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven