Bv’s knijpen ze: ‘wanneer lekken de nieuwe beelden?’

0
Bv’s knijpen ze: ‘wanneer lekken de nieuwe beelden?’
Foto: DPG Media

De namen van Stan Van Samang, Peter Van de Veire en Sean Dhondt zijn de afgelopen week wel héél vaak op het internet verschenen, de reden daarvoor kent u zonder twijfel.

Maar er zijn nog meer bekende Vlamingen waarvan de naam de ronde doet. Wij hebben zelfs beeldmateriaal gezien. Namen onthullen, dat is niet onze taak. Het is aan de bv zelf om naar buiten te komen, maar dat lijkt niet te gaan gebeuren. Blijkbaar zijn Peter Van de Veire, Stan Van Samang en Sean Dhondt de enigen die moedig genoeg zijn om dat te doen. Ok, zij zaten echt wel in het midden van de storm, terwijl de andere namen iets minder vaak op de sociale media te lezen waren.

Bovendien heeft nog geen enkele site de naam van één van de anderen gepubliceerd en dat hopen de andere bv’s wellicht zo te houden. Er is niet één reden om ook die beelden nog eens te gaan verspreiden, laat staan te publiceren. Nu duidelijk is dat mensen een zware straf riskeren, zullen zij wellicht extra voorzichtig zijn.

Het delen van zo’n beelden zonder toestemmingen van de mensen die in beeld komen is absoluut not done.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven