Matteo Simoni: “eindelijk mocht ik eens een klootzakske spelen”

0
Matteo Simoni: “eindelijk mocht ik eens een klootzakske spelen”
Foto: Photo News

Matteo Simoni zien we in de bioscoopzalen aan het werk aan de zijde van Louis Talpe in ‘The Racer’, een film over het wielrennen van de jaren negentig. Simoni kruipt er in de huid van toprenner Lupo Marino die wordt bijgestaan door zijn superknecht Dom Chabol (een rol van Louis Talpe).

“Zonder iets te willen verklappen: het was heel fijn om eindelijk eens het klootzakske te spelen,” lacht Matteo Simoni in Dag Allemaal. “Mijn personage is een narcistische, opportunistische egotripper. Iedereen moet uit de weg, want hij wil koste wat het kost in de spotlights staan,” verduidelijkt Matteo Simoni.

“het is vooral een heel schijnheilige kerel. Lief in je gezicht, maar uiteindelijk misbruikt hij alles en iedereen om er zelf beter van te worden,” aldus de 32-jarige acteur over zijn rol in The Racer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven