Katja Retsin: “ik moest zelfs geen auditie doen”

0
Katja Retsin: “ik moest zelfs geen auditie doen”
Foto: Isopix

Katja Retsin maakt binnenkort haar acteerdebuut op televisie. De presentatrice zal opduiken in het derde seizoen van de Studio 100-reeks ‘Campus 12’ die wordt uitgezonden op Ketnet vanaf maandag 14 september.

“Lang heb ik niet moeten twijfelen. Zeker omdat Matisse en Milla, mijn twee jongste kinderen, grote fan zijn van de reeks. Wel heel fijn om dat vertrouwen te voelen, want ik moest zelfs geen auditie doen,” vertelt Katja Retsin in Story.

“Natuurlijk voelde ik me wel wat onzeker op de set, maar ik ben ondertussen oud en wijs genoeg geworden om te denken: ‘ik doe gewoon mijn best’,” onthult Katja Retsin in het weekblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven