Lindsay: “ik hou m’n dochtertje nog even thuis”

0
Lindsay: “ik hou m’n dochtertje nog even thuis”
Foto: Photo News

Lindsay geeft in Dag Allemaal toe dat ze op het laatste moment dan toch besloten heeft haar dochtertje nog even thuis te houden. Lisa-Marie is 2,5 jaar en zou op 1 september haar allereerste schooldag beleven, maar daar stak de mama uiteindelijk toch een stokje voor…

“Mentaal was ze er helemaal klaar voor,” vertelt Lindsay in Dag Allemaal. “Ze mist echt leeftijdsgenootjes en ik merk dat haar interesse in kleuren, cijfers, en letters groeit.” Toch besloot de zangeres haar dochter nog even thuis te houden…

“Ze is nog maar 2,5 en niet zo’n goeie eter, dat baart me zorgen. Als ze naar school zal gaan, wat zal ze dan eten? Deze week trainen we volop op boterhammetjes eten, en we oefenen ook het ‘vroeger’ opstaan zodat ze schoolklaar is over een paar weken.”

Tegen dan hoopt Lindsay ook meer te weten over hoe de scholen zich wapenen tegen het coronavirus. “Da’s ook belangrijk natuurlijk. Ik wil het niet dramatiseren, en ze zeggen wel dat kinderen er niet zo ziek van worden, maar het moet jouw kind maar eens zijn, hé,” klinkt het ongerust bij Lindsay.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven