Julie Van den Steen in de problemen: “daar moet ze zich leren overzetten”

0
Julie Van den Steen in de problemen: “daar moet ze zich leren overzetten”
Foto: Photo News

Julie Van den Steen zal binnenkort als verpleegkundige aan de slag gaan voor het nieuwe VTM-programma “Een Echte Job”. Zij treedt daarmee in de voetsporen van haar ouders en zus die allemaal verpleegkundigen zijn. Toch zijn er voor Julie nog werkpunten voor ze het gewenste niveau haalt…

Voor het VTM-programma krijgen de vijf deelnemende BV’s een snelcursus in de verpleegkunde en hun docent Dieter Vyt geeft in Dag Allemaal toe dat er bij Julie Van den Steen nog werk aan de winkel is. “Haar sterkte: zij focust zich enorm op wat ze moet doen, maar verliest de patiënt weleens uit het oog. Ze is ook heel gevoelig voor bloed, daar zal ze zich moeten leren overzetten,” benadrukt Dieter Vyt de werkpunten voor Julie Van den Steen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven