Jonas Van Geel: “ik moest wennen dat ik niet langer in het middelpunt van de belangstelling sta”

0
Jonas Van Geel: “ik moest wennen dat ik niet langer in het middelpunt van de belangstelling sta”
Foto: Photo News

Jonas Van Geel werd een jaar geleden voor het eerst vader en de komst van de kleine Charlie gooide zijn leven overhoop. De televisiemaker geeft in Dag Allemaal toe dat hij in eerste instantie vooral de slechte kanten van het vaderschap zag. “Mensen omschrijven de geboorte van een kind als het grootste geluk, maar voor mij voelde dat als kersverse papa in ’t begin zo niet aan.”

Jonas Van Geel geeft toe dat zijn vriendin Evelien Bosmans het daar heel moeilijk mee had. Uiteindelijk was het de lockdown die voor verlossing zorgde. “’t Was gewoon wennen dat ik niet langer in ’t middelpunt van de belangstelling sta,” aldus Jonas Van Geel eerlijk in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven