Shana De Vreese is dé babe uit Lady Truckers

0
Shana De Vreese is dé babe uit Lady Truckers
Foto: VTM 2

Dinsdagavond kan je op VTM 2 voor het eerst kijken naar Lady Truckers, een programma waar de titel de lading volledig mee dekt. Niet alleen de lading van de oplegger, ook van de trekker. Lady Truckers is een fantastisch programma boordevol vrouwen die in een mannenwereld leven.

Eén van hen is Shana, 31 jaar, van Waregem en ondertussen 5 jaar Lady Trucker. Zij is de babe onder de Lady Truckers.
Shana is een populaire en graag geziene truckchauffeur. Overal waar ze komt, wordt ze herkend door andere truckers. Shana: “Het is een mannenwereld en je moet je mannetje kunnen staan, maar het is wel een mooie wereld.”

Lady Truckers, vanaf dinsdag 1 september, om 21.35 bij VTM 2

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven