Laura Lieckens bijt van zich af

0
Laura Lieckens bijt van zich af
Foto: VTM

Jongens toch, wat moet Laura Lieckens uit Blind Getrouwd nog allemaal meemaken? Een tijdje geleden kwam zij tot twee keer toe in het nieuws met de opgelopen brandwonden, deze keer heeft het bericht met het drankje Duvel te maken.

“Met een Duvel in de hand, komt een vrouw door gans het land”, schreef Laura Lieckens een tijdje geleden op Instagram. Het moet gezegd, de jongedame post regelmatig een foto van zichzelf met een Duvel in de hand. Zo ook net voor het weekend nog. “Dat is hier met een feestje vanavond. Tip van de week: geniet gewoon van elke dag! Het leven is al veel te serieus om een dag niet genoten te hebben. Wat kunnen 4 dagen verlof met mijn top bubbel toch zalig zijn! Nog eens een dikke merci voor al het liefs dat jullie mij sturen. (Ben nog bezig met het antwoorden 😘)Love you all! ❤️”, schreef Laura Lieckens enthousiast op Instagram.

Eén van haar volgers stoorde zich blijkbaar enorm aan dat bericht, want ene zekere L.M. kroop in haar virtuele pen. “Krijgde gij gene straffe bonus van Duvel. Man o man jou zie je nooit zonder drank of duvel op de foto. Thuis van het werk met verbranding maar wel Duvel presenteren. Zou jouw baas dit appreciëren? Ik als baas igv niet”, schreef de vrouw op Instagram.

Maar Laura Lieckens laat zich niet zomaar doen en beet op Instagram van zich af. “Ik ben blij dat je zo bezorgd bent over mij, ben je wel vaker geweest al. Nogmaals je moet me niet volgen eh”, schrijft Laura op Instagram. “Maar ik heb een maand geleden al verlof gepakt hiervoor. Verlof waar ik niet mag zwemmen of in de zon zitten. Dus mijne baas heeft me dan ook veel beterschap gewenst en een fijne vakantie”, knipoogt Laura.Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven