Thuis-actrice Daphne Paelinck: “mijn hormonen sloegen tilt”

0
Thuis-actrice Daphne Paelinck: “mijn hormonen sloegen tilt”
Foto: VRT

Daphne Paelinck werd vorige zomer voor het eerst mama van dochtertje Allie. De Thuis-actrice vindt het spijtig dat er nog steeds een taboe hangt rond het feit dat een zwangerschap niet altijd rozengeur en maneschijn is.

“Er zijn vrouwen die zalig zwanger zijn en nauwelijks kwaaltjes hebben. Leuk voor hen, maar er zijn ook mama’s in spe die 280 dagen strontziek zijn en aangepaste medicatie moeten nemen omdat ze vaak moeten overgeven,” toont de actrice de twee uitersten van het spectrum.

“Zwanger zijn is een emotionele rollercoaster,” onthult Daphne Paelinck in TV Familie. “Ik zat soms ook niet goed in m’n vel. M’n hormonen sloegen vaak tilt. Soms begon ik uit het niets te huilen. Je lichaam verandert razendsnel als je zwanger bent, je hebt amper de tijd om je aan te passen.”

Daphne Paelinck geeft toe dat ze zelf niet zo’n aangename zwangerschap had, maar dat ze er altijd goed over heeft kunnen praten met vriendinnen en collega’s. En natuurlijk vond ze het ook heerlijk om haar ongeboren kindje te voelen bewegen in haar buik en verlangde ze ernaar om het te kunnen vasthouden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven