An Lemmens waarschuwt kijkers: “het zal knallen”

0
An Lemmens waarschuwt kijkers: “het zal knallen”
Foto: Photo News

Aanstaande vrijdag start ‘The Voice Kids’ opnieuw en daar is presentatrice An Lemmens maar wat blij mee. De halve finale en de finale zijn enkele weken geleden opgenomen en An Lemmens is laaiend enthousiast over de shows.

“Wat waren we blij om elkaar terug te zien toen de maatregelen versoepelden en de halve finale van The Voice Kids dan tòch kon doorgaan. Het voelde vreemd aan om elkaar niet te kunnen knuffelen, geen tot de nok met publiek gevulde studio die de pannen van het dak applaudisseert, maar wel handgel en mondmaskers en anderhalve meter afstand. Maar jongens, hoe fantastisch hebben onze kids dat gedaan! Ik kijk dan ook heel erg uit naar volgende week vrijdag, wanneer The Voice Kids weer op het scherm te zien zal zijn. De halve finale komt eraan, en belooft te knallen”, schrijft An Lemmens op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven