Annie Geeraerts afgeschreven bij ‘Familie’: ‘We hebben weinig contact’

0
Annie Geeraerts afgeschreven bij ‘Familie’: ‘We hebben weinig contact’
VTM

Vijf maanden lang heeft Annie Geeraerts thuis met haar vingers zitten draaien. Al die tijd was zij niet welkom op de set van ‘Familie’. Iedereen vreesde er namelijk voor dat Annie een mogelijke coronabesmetting niet zou overleven. Gedurende die veel te lange periode had zij weinig contact met haar collega’s op de set, dit vertelde zij in Gazet Van Antwerpen. “We sturen elkaar sporadisch een berichtje, maar iedereen heeft zijn eigen leven.”

Ondertussen stond Annie wel weer op de set van ‘Familie’ en dat deed haar enorm veel deugd. Het was een blij weerzien, weliswaar zonder knuffels en kussen, maar wél met mondmasker.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven