Jacky Lafon: “iemand maakte stiekem naaktfoto’s van mij”

0
Jacky Lafon: “iemand maakte stiekem naaktfoto’s van mij”
Foto: Photo News

Jacky Lafon verloor haar hart aan onze kust. Samen met haar hondje Tashke uitwaaien langs het water… “Aan de kust kom ik echt tot rust,” onthult Jacky Lafon in TV Familie.

De voormalige Familie-actrice herinnert zich ook nog de zomers van weleer toen ze vaak monokini zonde. “Vroeger was dat gebruikelijker,” al had haar ex-man Nest liever niet dat zijn vrouwtje pronkte met haar boezem.

“Maar na mijn scheiding durfde ik op een rustig strand mijn bikinitop afdoen, en soms ook mijn broekje. Naakt zwemmen vind ik zalig,” voegt Jacky Lafon eraan toe. “Maar sinds er iemand stiekem foto’s van mij in m’n evakostuum maakte, doe ik dat niet meer…”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven