Sven De Ridder: “onze dochter heeft beloofd niet te puberen”

0
Sven De Ridder: “onze dochter heeft beloofd niet te puberen”
Foto: VTM

Sven De Ridder en zijn echtgenote Chindy zitten thuis met een brombeer. Hun oudste zoon Dean is zestien jaar en zit in zijn bromfase, vertelt Chindy in Story. “Hij heeft bijvoorbeeld last van een ochtendhumeur en gedraagt zich meer als een macho. Sven en ik vinden dat eerder schattig dan storend,” vertelt Chindy in het weekblad.

Sven probeert zich voor de geest te halen hoe hij zelf was als zestienjarige maar veel herinneringen heeft hij niet meer aan die periode. “Een rebel was ik zeker niet, maar Dean ook nog niet. Hij tast wél zijn grenzen af en wil regelmatig zijn gelijk halen. Maar we mogen zeker niet klagen,” aldus papa Sven.

Dochter Robin Rosy is nog maar elf jaar, maar zij heeft ondertussen beloofd dat ze niet gaat puberen. “Goed nieuws, zeker voor Sven. Hij is heel beschermend naar haar toe,” geeft Chindy toe.

“Ik ben bezorgd om al mijn kinderen, maar om Robin Rosy misschien nog net iets meer. Dat is mijn prinsesje, hé. door op te groeien met twee oudere broers kan ze wel haar mannetje staan, dat stemt me gerust,” aldus Sven De Ridder in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven