Yanni Bourguignon over vriendin Kelly: “onderweg zou ze nog van een brug durven springen”

0
Yanni Bourguignon over vriendin Kelly: “onderweg zou ze nog van een brug durven springen”
Foto: VTM

Yanni Bourguignon trok samen met zijn vriendin Kelly op vakantie naar Spanje. En Kelly is best wel avontuurlijk aangelegd. “Ook Kelly gaat liever ‘op wandel’ dan aan het zwembad te liggen. Als je haar laat doen, zou ze onderweg nog durven te bungeejumpen van een keihoge brug die we toevallig passeren,” onthult de Familie-acteur in TV Familie.

“Ja, mijn lief is avontuurlijk aangelegd, ze houdt van die kick, van een stevige portie spanning en adrenaline. En dat is juist leuk, want zo die je veel samen. Dingen waar ik anders niet aan zou denken. Tof!” klinkt het verliefd bij Yanni Bourguignon.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven