De Buurtpolitie-actrice: “Ik heb het ook leuk met een vriendin”

0
De Buurtpolitie-actrice: “Ik heb het ook leuk met een vriendin”
Foto: Photo News

Actrice Ianthe Tavernier gaat als vrijgezel door het leven en dat betekende voor haar dus dat zij de coronacrisis grotendeels alleen moest doormaken. Niet echt prettig, maar het is niet anders. “Die eerste was wel pittig, maar gelukkig woont er in mijn appartementsgebouw een goede vriendin en zitten we in elkaars bubbel”, vertelde Ianthe Tavernier in Story. “We hebben veel samen gekookt, dus zo alleen was ik dan ook weer niet”, glundert de actrice.

“Toch miste ik het contact met mensen, want normaal ben ik een heel sociaal persoon. Als ik mijn vrienden zie, kus en knuffel ik hen. We zagen elkaar wel via FaceTime, maar dat is niet hetzelfde”, gaat Ianthe in Story verder.

Een man in haar leven, dat zou dé oplossing zijn, ja toch? “Niet specifiek, ik heb het ook leuk met een vriendin. Maar ik kan wel begrijpen dat een partner hebben in coronatijden het misschien wel iets draaglijker had gemaakt. Dan kan je mekaar toch eens knuffelen”, lacht Ianthe Tavernier.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven