Eva Daeleman over borstvoeding: ”Als het niet lukt, zal ik dat spijtig vinden”

0
Eva Daeleman over borstvoeding: ”Als het niet lukt, zal ik dat spijtig vinden”
Foto: Photo News

Eva Daeleman zal in de herfst voor het eerst mama worden. Het geslacht van haar ongeboren baby is al bekend: het is een meisje. En ja, Eva en haar man Stijn hebben ondertussen ook al een naam voor hun dochter.

Langzaam maar zeker is Eva zich aan het voorbereiden om haar bevalling, zij heeft al enkele knopen doorgehakt. “Ik ga borstvoeding geven, maar ook hier: we zien wel. Nuchter, met vertrouwen en me vooral niet laten opjagen door de momma police”, reageert de gewezen presentatrice.

Borstvoeding is de laatste tijd steeds meer in de mode, dat is Eva Daelemal niet ontgaan. “Als het niet lukt, zal ik dat spijtig vinden, maar dan is het ook zo. Mijn mantra: ik ben de ideale moeder voor mijn kind. Ach ja, we zien wel”, besluit Eva Daeleman.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven