Eddy Planckaert: “ik ben soms te hard voor mijn kleinkinderen”

0
Eddy Planckaert: “ik ben soms te hard voor mijn kleinkinderen”
Foto: Isopix

De Planckaerts zijn druk bezig in Frankrijk om een bouwvallig kasteel om te toveren tot een prachtige chambre d’hôte. In de realityreeks ‘Chateau Planckaert’ zullen we hun avonturen vanaf dit najaar kunnen volgen.

De hele familie is volop in de weer om de werken te laten vorderen: “Als ik mijn kleinkinderen hier zie spelen, smelt mijn grootvaderhart,” vertelt pater familias Eddy Planckaert in Dag Allemaal. “En toch ben ik soms hard voor hen. Te hard, zelfs,” geeft de voormalige wielrenner toe. En dan is Christa er om de gemoederen te bedaren…

“Christa is er ook vaak om me te sussen. Want soms kan ik hard zijn. te hard. Ik ben opgevoed met het principe dat je hard moet werken om iets te bereiken, dag en nacht. Daar kan ik soms te fel op hameren bij de kinderen en zeker ook bij de kleinkinderen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven