Kürt Rogiers: “steeds weer voelde ik handen aan mijn kruis”

0
Kürt Rogiers: “steeds weer voelde ik handen aan mijn kruis”
Foto: VTM

Kürt Rogiers wordt nog steeds vaak gecast als Playboy, maar de acteur geeft toe dat zijn rollen wel meer diepgang hebben gekregen. Al is Kürt Rogiers nog steeds erg populair bij de vrouwelijke kijkers. Al is dat gelukkig wel geminderd…

“Ten tijde van Wittekerke en Costa was ik bijna bang om naar een discotheek te gaan. Overal waar ik kwam, zaten handen in mijn haar en aan mijn kruis. Zulke dingen gebeuren nu niet meer,” slaakt de acteur een zucht van verlichting. “Ook al omdat ik niet meer in discotheken kom,” lacht Kürt Rogiers in Dag Allemaal. “Het is respect is veel groter geworden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven