De makers van Thuis hebben drie dagen van uw leven verspild

0
De makers van Thuis hebben drie dagen van uw leven verspild
Foto: VRT

Op maandag 31 augustus start het 26ste seizoen van Thuis op Eén, Een.be en VRTnu. Het afgelopen seizoen was goed voor ‘amper’ 71 uren televisie. Die hebben de makers van Thuis nu gebald in een samenvatting-on-speed van 8 minuten. Hierna is iedereen opnieuw klaar voor het 26ste seizoen van Thuis. Hadden zij die samenvatting niet gewoon bij de start van seizoen 25 kunnen maken? Dan hadden u en ik geen 71 uur tijd verloren door de avonturen van Thuis te volgen 😉Hoe zal Karin Baert zich verweren nu dat iedereen zich tegen haar keert.  Jasper is vrij en dat kan niet in goede aarde vallen bij Waldek, Viv, Chantal en Judith. En wie is Xander en wat is zijn link met Tania.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven