Pat Krimson nam zijn vader mee naar Ibiza: “toen was hij twee dagen high”

0
Pat Krimson nam zijn vader mee naar Ibiza: “toen was hij twee dagen high”
Foto: Qmusic

Pat Krimson heeft een goede band met zijn vader Francis. “Ik heb het gevoel dat ik alles kan bespreken met mijn vader,” vertelt Pat Krimson in Story. “Hij weet wat ik allemaal heb uitgestoken in mijn leven. De goede en de ‘slechte’ dingen,” lacht de DJ.

De frontman van 2Fabiola heeft zijn vader ook het échte leven in Ibiza getoond. “Ik herinner me alleen dat ik twee dagen high ben geweest,” lacht vader Francis in Story. Pat Krimson schiet meteen in de lach: “Ach, je kunt eens gek doen, maar met mate. Mijn vader weet dat ik uiteindelijk altijd mijn verstand gebruik.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Vorig artikel An Lemmens breekt belofte
Volgend artikel Operatie voor Rosanna uit Temptation Island
Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Geen posts om weer te geven