Te laat in ziekenhuis: Bartel Van Riet zet dochter Jeanne zelf op de wereld

0

Bartel Van Riet heeft een sterk verhaal om in coronaveilige tijden op familiefeesten te vertellen: vrijdag heeft de presentator zijn dochter Jeanne eigenhandig op de wereld gezet. Vrouwlief Dorien had weeën en wou zo snel mogelijk naar het ziekenhuis, maar het ging voor de ongeboren baby duidelijk niet snel genoeg. Meer zelfs: aangekomen op de parking van het ziekenhuis had Bartel zelfs geen tijd meer om hulp te gaan halen, dat mogen we besluiten uit zijn Instagram-bericht. “Gelukkig zonder accidenten maar we hebben juist de parking van spoed gehaald en daar hebben we ons Jeanne dan maar met ons 2 op de wereld gezet ! De dames stellen het helemaal goed!!”

En dat is het belangrijkst: de gezondheid van de baby en de mama. De papa heeft enkele adembenemende momenten gekend. Mocht er voor hem in de toekomst geen werk meer zijn als presentator, dan kan je hem misschien wel inhuren voor alle snelle bevallingen.
Proficiat Dorien en Bartel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven