Natalia: “mijn geheugen was een zeef”

0
Natalia: “mijn geheugen was een zeef”
Foto: Photo News

Natalia werd in volle coronagekte voor het eerst mama. Dochtertje Bobbi-Loua is ondertussen vier maanden oud en de zangeres geeft toe dat het meisje haar leven veranderd heeft: “Ik mis mijn vroegere leven niet,” klinkt het resoluut bij Natalia.

Momenteel ligt de focus dan ook volledig bij de schattige Bobbi-Loua: “Ik moest onlangs een eerste keer opnieuw aan de bak, en ik voelde meteen dat het eigenlijk nog te vroeg is,” onthult Natalia in Story.

“Mijn geheugen was een zeef, mijn hoofd stond er niet naar. Respect voor vrouwen die snel opnieuw werken, of de luxe niet hebben om lang bij hun kind te blijven, maar ik voel heel erg dat Bobbi-Loua me nodig heeft,” aldus Natalia, die het kindje ook nog borstvoeding geeft. “Mijn prioriteiten liggen gewoon juist, nu. Bobbi-Loua komt altijd op de eerste plaats.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven