Dean over het vaderschap: “Ralph is een droombaby”

0
Dean over het vaderschap: “Ralph is een droombaby”
Foto: DPG Media

Dean Delannoit werd in volle coronaperiode voor het eerst vader. De kleine Ralph was voor Dean en zijn vriendin Kaya het eerste kindje. En Ralph is echt een droombaby, vertelt Dean in Story.

“Enkel de eerste weken na zijn geboorte werd hij ’s nachts regelmatig wakker en dan stond Kaya op om hem borstvoeding te geven. Maar intussen moeten we maar één keer per nacht meer opstaan voor hem. Dat is echt fantastisch,” aldus de Idool-winnaar.

Aangezien Kaya heel veel bezig is met de zorg voor Ralph, draagt Dean zijn steentje bij in het huishouden. “Ik laat Kaya zeker niet aan haar lot over. Vooral de huishoudelijke taken probeer ik voor mijn rekening te nemen, zoals koken en kuisen. En luiers verversen,” klinkt het trots bij Dean.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven