Versoepelt Cathy Berx maatregelen voor horeca en cultuursector?

0
Versoepelt Cathy Berx maatregelen voor horeca en cultuursector?
Foto: Photo News

Twee weken geleden, op woensdag 29 juli, gingen in provincie Antwerpen bijkomende maatregelen van kracht in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.  Na een eerdere toelichting en evaluatie op 5 augustus, brengt  gouverneur Cathy Berx op woensdag 12 augustus opnieuw een overzicht van de epidemiologische situatie in Antwerpen alsook een nieuwe evaluatie van  de concrete toepassing en handhaving van de politieverordening.  Daarnaast zal Cathy Berx vandaag tijdens een persmoment ook toelichting geven bij aanpassingen van de ‘politieverordening betreffende aanvullende maatregelen in de strijd tegen het coronavirus COVID-19’. Dat doet zij deze keer niet alleen, zij krijgt het gezelschap van Johan Penson (Protocol Professionele Kunsten), Tom Kestens (de Artiestencoalitie) en Matthias De Caluwé (Horeca Vlaanderen).

De kans is groot dat er in deze sectoren een niet onbelangrijke versoepeling zal komen of dat er uitzicht is op een mogelijke versoepeling.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven