Marc van Ranst: “ik vind het verschrikkelijk een mondmasker te dragen”

0
Marc van Ranst: “ik vind het verschrikkelijk een mondmasker te dragen”
Foto: Photo News

Marc van Ranst komt in Dag Allemaal terug op de controversiële uitspraken van Josje Huisman die op Instagram opriep in opstand te komen tegen de verstrengde maatregelen in Antwerpen.

“Ook Josje mag haar mening vertolken, ook al deel ik die niet,” klinkt het pragmatisch bij Marc van Ranst in het weekblad. “We vragen veel van de mensen, maar de strenge maatregelen zijn noodzakelijk in de strijd tegen het virus,” aldus de viroloog.

Marc van Ranst begrijpt maar al te goed dat mensen ‘coronamoe’ worden. “Ik ben dat namelijk ook,” klinkt het nuchter bij van Ranst. “Als je graag een masker draagt, ben je volgens mij van Aalst,” lacht Marc van Ranst. “Ik vind het iets verschrikkelijks, maar ik doe het wel omdat we de curve moeten afvlakken zonder nieuwe lockdown,” aldus Marc van Ranst over het dragen van mondmaskers in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven