Zo brengt Familie-acteur Jan Van den Bosch zijn vakantie door

0
Zo brengt Familie-acteur Jan Van den Bosch zijn vakantie door
Foto: VTM

Eén week echt op vakantie, dat is het lot van Jan Van den Bosch. Hoewel de opnames bij ‘Familie’, drie weken stilliggen, trekt de acteur er maar één week met zijn gezin op uit. Jan speelt de rol van Zjef in ‘Familie’. In het echte leven is hij met Fran getrouwd en heeft hij twee kinderen: Lou en Sam. Samen trekken zij één week naar Frankrijk, hij huurt een huisje aan de voet van de Cevennen. “Daar gaan we al 12 jaar naartoe. Het is een prachtige plek in een pittoresk dorpje waar zelfs geen bakker of op het gemak, hoor. Voor de kinderen moet het ook wat aangenaam blijven”, reageert de acteur in Tv Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven