Gunther Levi solo: legt hij een bom onder De Romeo’s?

0
Gunther Levi solo: legt hij een bom onder De Romeo’s?
Foto: Photo News

Gunther Levi gaat solo en dat mag iedereen weten. In De Zondag vertelt één van de drie Romeo’s dat hij na 20 jaar weer solo gaat optreden. Na 17 jaar bij De Romeo’s gezongen te hebben, kiest Gunther Levi opnieuw voor een solo-carrière.

Maar geen paniek: De Romeo’s stoppen niet! “Eerst even voor de duidelijkheid: ik stop niet met De Romeo’s. De Romeo’s zullen altijd op de eerste plaats komen”, benadrukt Gunther Levi in De Zondag. Maar vanwaar dan het idee om zonder Davy Gilles en Chris Van Tongelen te gaan optreden? “Ik zit hier al tien jaar mee in mijn hoofd en nu, met die zeeën van tijd, was het moment rijp om dit op poten te zetten”, gaat Gunther Levi verder.

Het gemis van het podium is groot, zo blijkt. “In juli stond ons eerste optreden met De Romeo’s op de planning. Toen voelde ik pas wat ik gemist had.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven