Dorien Reynaert maakt zich boos op vechtbazen: “ge wordt aanzien als de grootste crimineel ter wereld”

0
Dorien Reynaert maakt zich boos op vechtbazen: “ge wordt aanzien als de grootste crimineel ter wereld”
Foto: VTM

De vechtpartij op het strand van Blankenberge ging ondertussen de wererld rond, België kwam alweer op een bijzoner positieve manier in het nieuws. Niet dus!

“Niet dat ik van plan was om naar de kust te gaan, integendeel, maar dit tart toch alweer alle verbeelding?!”, schrijft Dorien Reynaert op Instagram. De actrice uit ‘Familie’ en ‘De Buurtpolitie’ is er niet goed van dat dit gebeurd is. “Wat mogen wij eigenlijk nog wel in dit land? “Je mag niet met twee personen gaan shoppen, aook al zit ge in dezelfde bubbel, zoals met uw partner”

“Je mag niet meer naar de horeca gaan na 23 uur; zonder mondmasker rondlopen wordt ge aanzien als de grootste crimineel ter wereld. Cultuur – en eventmensen mogen al maanden niet meer werken”, gaat de actrice en onderneemster verder.

“Dagjestoeristen niet meer welkom aan de kust, ook al betalen we belastingen voor gans het land, omdat een paar onnozelaars ambras hebben gemaakt… Hoelang gaan wij dit nog toelaten?!”, vraagt Dorien Reynaert zich op Instagram af.

De actrice gebruikt daarbij de hashtags #vrijheidsberoving, #angsbewind, #waarblijfdieopstand en #ditheeftnietsmeermetgezondheidtemaken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven